Treska s kaparovou omáčkou, s bylinkami a mini mrkvou

25min

Príprava pokrmu

Tresku osolíme, okoreníme a obalíme v hladkej múke. Opečieme sprudka z oboch strán na olivovom oleji a vyberieme. Do panvice vložíme nasekané bylinky a kapary. Prehrejeme a zalejeme zeleninovým vývarom. Stiahneme z ohňa a vmiešame do vlažnej omáčky maslo. Servírujeme s ohriatou mini mrkvou Nowaco zmiešanou s maslom, soľou a korením.

suroviny

  • 2 porcie, 25 minút
  • 2 filety z tresky Nowaco
  • 300 g mini mrkvy Nowaco
  • olivový olej
  • 20 g kapary v náleve
  • vetvička pažítky, kôpru, rozmarínu a bazalky
  • 50 g masla
  • hladká múka na obalenie
  • 100 ml zeleninového vývaru
  • 1 citrón

Produkty použité v tomto recepte

Treska sviečková 400 g

Mini mrkva 350 g