Tilapia s maslovými fazuľami a paradajkami

45min

Príprava pokrmu

Cibuľu a cesnak nakrájame na plátky a orestujeme na olivovom oleji cca 7-8 minút. Pridáme feniklové semienka, plechovku paradajok, napoly rozkrájané cherry paradajky a privedieme k varu. Varíme na miernom ohni cca 15 minút. Nakoniec pridáme maslové fazule, osolíme a okoreníme. Hotovú omáčku preložíme do zapekacej misy a navrch položíme Tilapiu Nowaco. V miske zmiešame parmezán, strúhanku, nadrobno nakrájaný rozmarín a touto zmesou Tilápiu Nowaco posypeme. Pečieme v predhriatej rúre na 180 ° C 15-20 minút.

suroviny

  • 2 porcie, 45 minút
  • 2 filety Tilapia Nowaco
  • 2 lyžičky olivového oleja
  • 1 cibuľa
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 0.5 lyžičky feniklových semienok
  • 400 g konzervovaných paradajok
  • 400 g maslových fazúľ
  • 100 g cherry paradajok
  • 35 g strúhanky
  • vetvička čerstvého rozmarínu
  • 25 g parmezánu

Produkty použité v tomto recepte

Tilapia fileta 350 g