Smažené rezance s čínskou zmesou, hubami, pak choi a arašidovou omáčkou

30min

Príprava pokrmu

Rezance uvaríme podľa návodu. Šampiňóny nakrájame na väčšie kusy, pak choi rozkrájame na štvrtiny. Šampiňóny orestujeme na suchej panvici cca 3 minúty, prilejeme olej, vhodíme pak choi a Čínsku zmes Nowaco. Po cca 5 minútach pridáme uvarené rezance, sójovú omáčku, sezamový olej, cukor, fazuľové klíčky, najemno nakrájanú jarnú cibuľku a premiešame.
Arašidové maslo a horúcu vodu miešame do hladkej a krémovej konzistencie. Pridáme hoisin omáčku a cukor. Časť omáčky nalejeme do panvice s rezancami a druhú časť prelejeme na rezance pri servírovaní. Posypeme opraženými sezamovými semienkami a arašidmi.

suroviny

  • 2 porcie, 30 minút
  • 200 g vaječných rezancov
  • 1 Čínska zmes Nowaco
  • 5 šampiňónov
  • 2 pak choi
  • 1 lyžica rastlinného oleja
  • 1,5 lyžice sójovej omáčky
  • 1 lyžička sezamového oleja
  • 0,5 lyžičky cukru
  • hrsť fazuľových klíčkov
  • hrsť jarnej cibuľky
  • 1 lyžica pražených nasekaných arašidov
  • 1 lyžička bielych sezamových semienok
  • 2 lyžice arašidového masla
  • 1 lyžica hoisin omáčky
  • 3 lyžice horúcej vody
  • 0,5 lyžičky cukru

Produkty použité v tomto recepte

Čínska 350 g