Mäso opláchneme, vložíme do studenej neosolenej vody a necháme bublať na miernom ohni cca jednu hodinu. Vzniknutú penu na povrchu opatrne počas varenia vyberáme. Potom pridáme cesnak, cibuľu, korenie a soľ. Varíme ďalšie 2-3 hodiny do zmäknutia mäsa. Medzitým si pripravíme pečeňové knedličky. Pečeň očistíme a vložíme do mixéra. Pridáme zvyšné ingrediencie na knedličky a rozmixujeme.
Ak je zmes stále veľmi riedka, pridáme strúhanku. Z hotovej zmesi vytvoríme guličky, ktoré necháme odležať v chladničke. Akonáhle je mäso mäkké, oberieme ho a pokrájame. Vložíme späť do polievky. Nakoniec pridáme polievkovú zmes Nowaco, pečeňové knedličky a povaríme cca 15 minút.