Slaný koláč s morským kokteilom, olivami a cibuľou

kategórie:

30min

Príprava pokrmu

Smotanu zmiešame s tymiánom a muškátovým orieškom. Podľa chuti osolíme. Cibuľu nakrájame na tenké plátky. Lístkové cesto rozložíme na plech a potrieme ochutenou smotanou. Necháme nepotreté iba okraje cesta. Posypeme cibuľou, morským koktailom Nowaco a olivami. Pokvapkáme olivovým olejom. Osolíme, okoreníme a pečieme v predhriatej rúre pri 180 ° C cca 20 minút.

suroviny

  • 2 porcie, 30 minút
  • 1 balenie lístkového cesta
  • 1 balenie Morského kokteilu Nowaco
  • 250 g kyslej smotany
  • 10 g tymiánu
  • 1 cibuľa
  • 1 g muškátového orieška
  • 60 g čiernych olív
  • 20 ml olivového oleja
  • soľ, korenie

Produkty použité v tomto recepte

Morský kokteil 250 g

Lístkové cesto 3 plátky 400 g