Šalát s bretónskou zeleninou, jablkom a stonkovým zelerom

kategórie:

15min

Príprava pokrmu

V miske zmiešame olivový olej, obidve horčice a med. Šalát little gem rozdelíme na štvrťky, jablká nakrájame na väčšie kusy, stopkový zeler na tenké prúžky. Všetko zmiešame s dresingom, pridáme uvarenú bretónsku zeleninu Nowaco a ešte raz premiešame. Podľa chuti osolíme. Vlašské orechy zľahka orestujeme, nasekáme a nasypeme do šalátu.

suroviny

  • 2 porcie, 15 minút
  • 1 balenie Bretónskej zeleniny Nowaco
  • 150 g jabĺk
  • 100 g stopkového zeleru
  • 150 g šalátu little gem
  • 20 g vlašských orechov
  • 50 ml olivového oleja
  • 10 g dijonskej horčice
  • 10 g hrubozrnnej horčice
  • 20 g medu
  • soľ

Produkty použité v tomto recepte

Bretanská 350 g