Rybia paradajková polievka s pangasom

kategórie:

50min

Príprava pokrmu

Cibuľu, mrkvu a zeler nakrájame na malé kocky a orestujeme v hrnci na olivovom oleji. Pridáme roztlačený cesnak, na kolieska nakrájané olivy, kapary, drvené paradajky a vývar. Varíme cca pol hodiny. Pangas filety osolíme, okoreníme a pečieme v rúre pri 160 ° C 15-20 minút. Upečenú rybu nakrájame na kocky a vložíme pri servírovaní do taniera s polievkou.

suroviny

  • 4 porcie, 50 minút
  • 150 g Pangas filiet bez kože Nowaco
  • 2 červené cibule
  • 2 lyžice olivového oleja
  • 300 g drvených paradajok
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 1 menší zeler
  • 100 g mrkvy
  • 1 hrsť čiernych olív
  • 1 hrsť kapary
  • 500 ml rybieho vývaru (ak nemáme, použijeme zeleninový)
  • 1 lyžička citrónovej šťavy
  • 1 lyžička limetkovej šťavy
  • mletý zázvor
  • soľ
  • korenie
  • cukor podľa chuti

Produkty použité v tomto recepte

Pangas filety ASC 300 g