Ragú s aljašskou treskou, chorizom, fazuľami a zeleninou

30min

Príprava pokrmu

Cibuľu a papriku nakrájame na tenké prúžky, cesnak na plátky, mrkvu na kolieska, chorizo ​​na kocky. Cibuľu a chorizo ​​orestujeme na olivovom oleji, pridáme papriku, mrkvu, cesnak, fazuľu, paradajky a vývar. Dochutíme cukrom, octom, soľou a korením. Chvíľu povaríme. Aljašskú tresku sviečkovú Nowaco osolíme, okoreníme a opečieme na olivovom oleji z oboch strán. Servírujeme spoločne s fazuľovým ragú.

suroviny

  • 2 porcie, 30 minút
  • 1 balenie Aljašskej tresky sviečkovej Nowaco
  • 1 žltá paprika
  • 1 cibuľa
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 100 g čiernych konzervovaných fazule
  • 1 menšia mrkva
  • 1 plechovka paradajok
  • 100 g choriza
  • olivový olej
  • 1 lyžica cukru
  • 2 lyžice bieleho vínneho octu
  • 150 ml vody alebo vývaru
  • soľ, korenie

Produkty použité v tomto recepte

Treska sviečková 400 g