Pstruh pečený v bylinkovej kruste

kategórie:

40min

Príprava pokrmu

Postup na bylinkovú krustu:

Lístky byliniek otrháme zo stoniek. V prípade pažítky ju zľahka nasekáme a vložíme do mixéra spoločne s nalámaným toastovým chlebom. Osolíme, okoreníme, prilejeme olivový olej a nastrúhame citrónovú kôru. Celú zmes dôkladne rozmixujeme do svetlo zelenej kompaktnej zmesi.

Postup pre pstruha:

Pstruha Nowaco zvnútra osolíme a okoreníme. Dôkladne pokryjeme vrstvou bylinkovej krusty a zapečieme v rúre pri 180 ° C cca 20 minút.

Servírujeme spoločne so zeleninovou zmesou Nowaco podľa vlastného výberu, ktorú opečieme na panvici na väčšom množstve masla.

suroviny

  • 4 porcie, 40 minút
  • 300 g toastového chleba
  • vetvička čerstvé pažítky, bazalky, petržlenovej vňate, mäty
  • 1 citrón
  • 50 ml olivového oleja
  • soľ
  • 2 balenia pstruha Nowaco
  • 1 balenie Prílohová zmes mrazenej zeleniny Nowaco
  • maslo
  • soľ
  • korenie

Produkty použité v tomto recepte

Pstruh pitvaný s hlavou 500 g

Prílohová 350 g