Pstruh na gril so šalátom zo spálených paprík a paradajok

30min

Príprava pokrmu

Celé papriky pečieme v predhriatej rúre pri 200 ° C cca 15 minút. Po vychladnutí olúpeme a vykrojíme stred. Paradajku a cibuľu nakrájame na plátky, cherry paradajky rozpolíme. V miske zmiešame 200 ml olivového oleja, šťavu z citróna, biely vínny ocot, práškový cukor a soľ. Olúpané papriky nakrájame na väčšie kusy. Všetku zeleninu zmiešame s dresingom. Na panvici s olivovým olejom či grilu orestujeme pstruhy na gril Nowaco. Servírujeme so šalátom ozdobené nakrájanými sušenými paradajkami a kapary.

suroviny

  • 2 porcie, 30 minút
  • 1 balenie pstruha Nowaco
  • 1 zelená paprika
  • 1 červená paprika
  • 1 žltá paprika
  • hrsť cherry paradajok
  • 1 paradajka
  • 1 menšia červená cibuľa
  • 250 ml olivového oleja
  • šťava z jedného citróna
  • štipka práškového cukru
  • štipka soli
  • 1 lyžička bieleho vínneho octu
  • 1 lyžica sušených paradajok
  • 1 lyžička korenia kapary

Produkty použité v tomto recepte

Pstruh pitvaný s hlavou 500 g