Polievka s lososom a zeleninou

kategórie:

45min

Príprava pokrmu

Lososa osolíme a opečieme na masle z oboch strán pár minút. Prvé opekáme kožou dole. Prílohovú zeleninovú zmes Nowaco uvaríme v osolenej vode. Po uvarení zmiešame s trochou masla a dochutíme soľou a korením. Najemno nasekanú šalotku zalejeme citrónovou šťavou, vínom a vývarom. Okoreníme a necháme trochu vyvariť. Pridáme postupne maslo a vždy rýchlo zamiešame. Podávame s lososom a zeleninou.

suroviny

  • 6 porcie, 45 minút
  • 250 g Losos gorbuša Nowaco
  • 700 g Prílohová zmes NOWACO
  • 1 cibuľa
  • 1/2 zelenej papriky
  • 2 stopkové zelery
  • 150 g sterilizované kukurice
  • 1 strúčik cesnaku
  • 1 mrkva
  • 5 malých zemiakov
  • 1 lyžica masla
  • 500 ml smotany na šľahanie
  • 1,2 l zeleninového vývaru
  • kôpor
  • soľ, korenie

Produkty použité v tomto recepte

Losos Gorbuša MSC 500 g

Prílohová 350 g