Krevety na kreolský spôsob

30min

Príprava pokrmu

Krevety Nowaco zalejeme olivovým olejom, citrónovou šťavou, osolíme, okoreníme a necháme cca 10 minút odpočinúť. Chorizo ​​nakrájame na menšie kúsky a orestujeme. Vložíme na plátky nakrájaný cesnak, marinované krevety Nowaco, zalejeme bielym vínom a chvíľu povaríme. Nakoniec pridáme maslo, nasekanú petržlenovú vňať, osolíme a okoreníme. Podávame s bagetou.

suroviny

  • 2 porcie, 30 minút
  • 300 g kreviet Nowaco
  • 30 g cesnaku
  • 60 g choriza
  • 300 ml bieleho vína
  • 150 g masla
  • 20 g petržlenu
  • 20 g citrónovej šťavy
  • 20 g olivového oleja
  • soľ, korenie
  • bageta

Produkty použité v tomto recepte

Krevety predvařené veľké ASC 250 g