Mäso očistíme a vrchnú blanu narežeme na kocky. Potrieme horčicou, olejom a necháme aspoň jeden deň marinovať.
Mäso potom osolíme, okoreníme a sprudka opečieme na panvici zo všetkých strán. Pečieme v predhriatej rúre na 140 ° C cca 60 minút. Teplota mäsa by uprostred mala byť 45-55 ° C – strážime vpichovacím teplomerom. Po upečení mäso necháme 10 minút odpočinúť. Nakrájame na tenké plátky.
Medzitým, než sa mäso upečie si pripravíme omáčku chimichuri. Všetky bylinky vrátane čili papričky nasekáme najemno a cesnak prelisujeme. Dochutíme soľou, čiernym korením, citrónovou šťavou a olivovým olejom. Červenú papriku nakrájame na plátky a opekáme zo všetkých strán na rozpálenej panvici s olivovým olejom dozlatista. Dijonskú horčicu zmiešame s majonézou.
Hranolčeky do rúry Nowaco pripravíme podľa návodu. Bulku rozkrojíme, potrieme dijonskou zmesou, poukladáme pečenými paprikami, plátkami roastbeefu, pridáme omáčku chimichuri a listy šalátu. Podávame s hranolčekmi do rúry Nowaco.
Bidfood Slovakia s.r.o
Piešťanská 2321/71
Nové Mesto nad Váhom
915 01