Filety z morskej šťuky s citrónovou omáčkou

50min

Príprava pokrmu

Nasolené a okorenené filety z morskej šťuky Nowaco sprudka opečieme na oleji z oboch strán a vyberieme. Na rovnakej panvici rozpustíme maslo, ktoré zmiešame s trochou vody alebo zeleninovým vývarom a citrónovou šťavou. Metličkou alebo vareškou rozmiešame do emulzie. Rybu vrátime do panvice a necháme pomaly „dôjsť“. Vo vriacej osolenej vode si sparíme cca 2 minúty mrazený hrášok Nowaco, scedíme a podávame spoločne s rybou a citrónovou omáčkou.

suroviny

  • 4 porcie, 50 minút
  • 4 ks filiet z morskej šťuky Nowaco
  • 800 g mrazeného hrášku Nowaco
  • 100 g masla
  • 1 citrón
  • vetvička tymiánu
  • vetvička

Produkty použité v tomto recepte

Filety z morskej šťuky Premium 350 g

Hrášok 350 g