Filety z morskej šťuky na pomarančoch s jarnou cibuľkou, koriandrom a zámockou zeleninovou zmesou

30min

Príprava pokrmu

Z olivového oleja, medu, soli, korenia, nasekaného koriandra, šťavy z limetky a pomaranča si pripravíme marinádu, v ktorej necháme filety z morskej šťuky Nowaco aspoň pol hodiny marinovať.
Pomaranč olúpeme na dieliky a opekáme na rozpálenej panvici spoločne s filetmi z morskej šťuky Nowaco a na kolieska nakrájanú jarnou cibuľkou cca 5 minút z každej strany. Počas pečenia potierame marinádou.
Medzitým uvaríme v osolenej vode zámockú zeleninovú zmes domäkka. Podávame spoločne s filetmi z morskej šťuky Nowaco, pomarančami a Zámockou zeleninovou zmesou.

suroviny

  • 2 porcie, 30 minút
  • 350 g Filety z morskej šťuky Premium NOWACO
  • 350 g Zámockej zeleniny premium NOWACO
  • 2 ks jarnej cibuľky
  • 2 lyžice olivového oleja
  • soľ a korenie
  • Šťava z jedného pomaranča
  • Šťava z jednej limetky
  • 1 pomaranč
  • 2 lyžice medu
  • Hrsť čerstvého koriandra

Produkty použité v tomto recepte

Zámocká 350 g

Filety z morskej šťuky Premium 350 g