Filety z Aljašky s bulgurom a sušenými paradajkami

30min

Príprava pokrmu

Bulgur uvaríme podľa návodu. Na kúsky nakrájané čerstvé paradajky orestujeme na olivovom oleji. Sušené paradajky nakrájame na malé kúsky a zmiešame s bulgurom, olivovým olejom, olivami a opečenými paradajkami. Osolíme, okoreníme a vmiešame najemno nakrájaný petržlen. Filety z Aljašky Nowaco osolíme, okoreníme a opečieme na panvici s olivovým olejom. Pridáme tymian, maslo a citrónovú šťavu. Podávame spoločne s hotovým bulgurom.

suroviny

  • 4 porcie, 30 minút
  • 1 balenie Filetov z Aljašky Nowaco
  • 500 g bulguru
  • čierne olivy podľa chuti
  • 150 g sušených paradajok
  • 1 citrón
  • 50 g žltých cherry paradajok
  • 50 g červených cherry paradajok
  • petržlen
  • maslo
  • olivový olej
  • soľ
  • korenie
  • čerstvý tymián

Produkty použité v tomto recepte

Filety z Aljašky 400 g