Filé zapečené so zemiakovou kašou

1h0min

Príprava pokrmu

Do vymasteného plechu vložíme 4 porcie osoleného a okoreneného filé. Posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou a poukladáme plátkovým syrom. Zemiaky nakrájame na kúsky a uvaríme v osolenej vode domäkka. Zemiaky roztlačíme a vmiešame k nim rozohriate maslo a mlieko. Do kaše zašľaháme vajcia a podľa chuti dosolíme. Zemiakovou kašou pokryjeme filé a pečieme v rúre pri 180 ° C cca 45 minút.

suroviny

  • 4 porcie, 60 minút
  • 2 balenia Filé z morskej šťuky Nowaco
  • 800 g zemiakov
  • 80 g masla
  • 200 ml mlieka
  • 2 vajcia
  • soľ
  • korenie
  • plátkový syr
  • petržlen

Produkty použité v tomto recepte

Filé NOWACO 400 g