Filé NOWACO so šošovicou beluga, petržlenom a prílohovou zeleninovou zmesou

30min

Príprava pokrmu

Filé Nowaco necháme deň vopred rozmrznúť v chladničke. Šošovicu beluga uvaríme podľa návodu. Prílohovú zeleninovú zmes Nowaco opražíme na masle do mäkka a osolíme. Filé Nowaco osolíme, okoreníme a opečieme na olivovom oleji z oboch strán cca 2 minúty. Petržlen nakrájame najemno a zmiešame so šošovicou a Prílohovou zeleninovou zmesou Nowaco. Podávame pokvapkané ľahko citrónom a olivovým olejom.

suroviny

  • 2 porce, 30 minut
  • 400 g filé NOWACO
  • 350 g přílohové zeleniny NOWACO
  • 150 g čočky beluga
  • 4 lžíce olivového oleje
  • sůl a pepř
  • 50 g másla
  • 0,4 l rybího základu
  • Hrst čerstvé hladkolisté petržele
  • Citron

Produkty použité v tomto recepte

Prílohová 350 g

Filé NOWACO