Cestoviny so šampiňónmi, chilli a špenátom

20min

Príprava pokrmu

Cesnak a chilli nakrájame na tenké plátky a orestujeme spoločne so šampiňónmi Nowaco na panvici s olivovým olejom. Pridáme múku, biele víno, po chvíli nalejeme smotanu a vhodíme pokrájaný špenát a pažítku. Dochutíme soľou a korením. Cestoviny uvaríme podľa návodu, zmiešame s omáčkou a môžeme servírovať.

suroviny

  • Počet porcií: 2
  • Doba prípravy: 20 minút
  • 1 balenie šampiňónov Nowaco
  • 200 g tagliatelle
  • 250 g smotany na šľahanie
  • 2 hrsti baby špenátu
  • 1 chilli paprička
  • soľ
  • korenie
  • 1 lyžica pažítky
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 3 lyžice olivového oleja
  • 1 lyžička hladkej múky
  • 2 dcl bieleho vína

Produkty použité v tomto recepte

Šampiňóny plátky 350 g