Aljašská treska v papilote

40min

Príprava pokrmu

Povolené kúsky Aljašskej tresky Nowaco osolíme, okoreníme a zľahka pokvapkáme citrónovou šťavou. Vystrihneme si kruh z papiera na pečenie cca 40 cm v priemere a do neho vložíme zeleninovú zmes Nowaco a olúpané zemiaky. Pridáme Aljašskú tresku, maslo a bylinky. Papier preložíme a dôkladne ohneme okraje tak, aby nedochádzalo k úniku pary. Pečieme v rúre pri 180 °C 25 minút. Servírujeme v papilote, ktorú otvárame až tesne pred konzumáciou.

suroviny

  • 1 balenie Aljašskej tresky Nowaco
  • tymian
  • rozmarín
  • citrón
  • 50 g masla
  • soľ, korenie
  • obľúbená mrazená zeleninová zmes Nowaco
  • 600 g zemiakov

Produkty použité v tomto recepte

Treska sviečková 400 g