Ryžu uvaríme podľa návodu. V hrnci zmiešame čili pastu, kečup, mirin, sójovú omáčku, med, trstinový cukor a ryžový ocot. Nastrúhame cesnak a pridáme do omáčky. Poriadne všetko premiešame a necháme prevariť. Pokiaľ je omáčka príliš pikantná, pridáme vodu na vyváženie chuti. Na panvici orestujeme fazuľové struky Nowaco a kukuricu Nowaco. Po cca 3 minútach pridáme ryžu a premiešame. Karfiol Nowaco osmažíme v oleji, preložíme do veľkej misy a zalejeme prevažnou časťou omáčky. Pažítku nakrájame najemno, pridáme ku karfiolu a poriadne premiešame. Na tanier dáme ryžu so zeleninou, hore obaľovaný karfiol Nowaco, polejeme omáčkou a posypeme nakrájaným koriandrom.
Bidfood Slovakia s.r.o
Piešťanská 2321/71
Nové Mesto nad Váhom
915 01