Filety z aljašky s tarhoňou, sušenými paradajkami a crème fraîche

25min

Príprava pokrmu

Tarhoňu uvaríme podľa návodu. Na panvici opečieme na masle filety z Aljašskej tresky. Sušené paradajky a olivy nakrájame na polovičky a zmiešame s tarhoňou. Ochutíme trochou oleja, soľou, čiernym korením a nasekanou petržlenovou vňaťou. Pažítku nakrájame nadrobno, zmiešame s crème fraîche a osolíme. Aljašskú tresku podávame s tarhoňou a bylinkovým crème fraîche.

suroviny

  • 2 porcie, 25 minút
  • 1 balenie Filetov z Aljašky Nowaco
  • 140 g tarhone
  • 80 g sušených paradajok
  • 80 g olív
  • 200 ml crème fraîche
  • čerstvá petržlenová vňať
  • čerstvá pažítka
  • 50 g masla
  • olivový olej
  • soľ, korenie

Produkty použité v tomto recepte

Filety z Aljašky 400 g