Ostriežik s pečenou zeleninou, brusnicami a vlašskými orechmi

30min

Príprava pokrmu

Ostrieža opláchneme a položíme do pekáča vyloženého papierom na pečenie. Tekvicu nakrájame na kocky, stopkový zeler prekrojíme na tri časti a cibuľu nakrájame na mesiačiky. Cherry paradajky necháme vcelku. Zeleninu vložíme do pekáča s rybou. Posypeme brusnicami a vlašskými orechmi. Osolíme, pokvapkáme citrónom a olivovým olejom. Pečieme v predhriatej rúre pri 150 ° C cca 20 minút domäkka.

suroviny

  • 4 porcie, 30 minút
  • 1 balenie filiet Ostriežik Nowaco
  • 500 g tekvica Hokaido
  • 150 g stopkového zeleru
  • 2 červenej cibule
  • 100 ml olivového oleja
  • 1 citrón
  • hrsť žltých a červených cherry paradajok
  • hrsť sušených brusníc
  • hrsť vlašských orechov
  • soľ

Produkty použité v tomto recepte

V tomto receptu jsme nepoužili žádný náš produkt.