Krevety so slaninkou

kategórie:

25min

Príprava pokrmu

Na suchej panvici opečieme slaninu do chrumkava. Potom pridáme na plátky nakrájaný cesnak a rozmrazené krevety Nowaco. Osolíme a restujeme. Pridáme víno a necháme cca jednu minútu na stredne vysokom ohni vypariť. Stlmíme na minimum a pridáme studené nakrájané maslo. Medzitým na druhej panvici opečieme na zvyšnom masle bagetky. Podávame posypané petržlenovou vňaťou a opečenou bagetkou.

suroviny

  • 2 porcie, 25 minút
  • 1 balenie kreviet Nowaco
  • 120 g slaniny
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 400 ml bieleho vína
  • 300 g masla + 1 lyžica na opečenie bagiet
  • bageta
  • soľ
  • petržlen

Produkty použité v tomto recepte

Krevety predvařené veľké ASC 250 g