Talianske risotto s morskými plodmi

40min

Príprava pokrmu

Na olivovom oleji si zľahka opečieme nasekanú šalotku a cesnak. Pridáme prepláchnutú ryžu. Do zlatista opečenú šalotku zalejeme vínom a necháme vyvariť. Potom osolíme a prilejeme vývar. Priklopíme a necháme na miernom plameni variť do zmäknutia. Po uvarení vmiešame maslo a parmezán. Na panvici si opečieme morský kokteil Nowaco. Pokvapkáme citrónovou šťavou. Podľa chuti osolíme a zmiešame s ryžou.

suroviny

  • 4 porcie, 40 minút
  • 400 g ryže arborio
  • 100 g šalotky
  • 1 cesnak
  • 80 g parmezánu
  • 60 g masla
  • 200 ml bieleho vína
  • 400 ml zeleninového vývaru
  • olivový olej
  • 2 balenia morského kokteilu Nowaco

Produkty použité v tomto recepte

Morský kokteil 250 g