Pangas s chilli a medom

30min

Príprava pokrmu

V hrnci rozohrejeme cukor, 20 ml vody a necháme skaramelizovať. Pridáme sójovú omáčku, sušený cesnak, sušený zázvor, nakrájanú čili papričku, med a zvyšok vody. Zahustíme solamylom. Karfiol nakrájame na väčšie kusy, okru na silnejšie kolieska, osolíme, okoreníme a restujeme na oleji. Pangasa Nowaco osolíme, okoreníme a opečieme na panvici s olejom z oboch strán. Pangasa Nowaco servírujeme so zeleninou, omáčkou a nasekanou petržlenovou vňaťou.

suroviny

  • 2 porcie, 30 minút
  • 1 balenie pangasa Nowaco
  • 100 g cukru
  • 120 ml sójovej omáčky
  • 120 ml vody
  • 20 g medu
  • 1 chilli paprička
  • 1 lyžica sušeného cesnaku
  • 1 lyžica sušeného zázvoru
  • 1 lyžica solamylu
  • 250 g karfiolu
  • 200 g okry (ibištek jedlý)
  • olivový olej
  • 2 lyžice masla
  • soľ, korenie
  • hrsť petržlenu

Produkty použité v tomto recepte

Pangas filety ASC 300 g