Cestoviny s tilapiou na toskánsky spôsob

30min

Príprava pokrmu

Cestoviny uvaríme podľa návodu. Z masla a múky urobíme zápražku. Cesnak nakrájame na tenké plátky a orestujeme na olivovom oleji. Pridáme špenát, paradajkový pretlak, dijonskú horčicu, nakrájané sušené paradajky, zápražku a mletú papriku. Zalejeme vývarom, smotanou, osolíme a okoreníme. Tilapiu Nowaco osolíme a restujeme z oboch strán na panvici s olivovým olejom. Podávame preliate omáčkou.

suroviny

  • 2 porcie, 30 minút
  • 1 balenie tilápia Nowaco
  • 1 vanička baby špenátu
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 1 lyžička mletej papriky
  • 100 g sušených paradajok
  • 2 lyžičky dijonskej horčice
  • 1 lyžička paradajkového pretlaku
  • 1 lyžica hladkej múky
  • 1 lyžica masla
  • 200 ml vývaru
  • 200 ml smotany na šľahanie
  • 200 g cestovín
  • soľ, korenie
  • 1 lyžica olivového oleja

Produkty použité v tomto recepte

Tilapia fileta 350 g