Hovädzí vývar s jemnou francúzskou zeleninou

kategórie:

5h15min

Príprava pokrmu

Kosti a mäso zalejeme studenou vodou a privedieme do varu. Dostatočne osolíme. Pridáme nové korenie, bobkový list a varíme na miernom ohni cca 4 hodiny. Potom vložíme olúpanú cibuľu, cesnak, bylinky, škoricu a jemnú francúzsku zeleninu Nowaco. Povaríme ďalších 60 minút. Nakoniec nasypeme rezance a odstavíme.

suroviny

  • 4 porcie, 15 + 5 hodín varenia
  • 1 balenie jemnej francúzskej zeleniny Nowaco
  • rezance do polievky
  • 2 kg hovädzích rebier a špikových kostí
  • 5 guličiek nového korenia
  • 2 bobkové listy
  • soľ
  • 4 l vody
  • 0,5 lyžičky škorice
  • ligurček
  • 1 cibuľa
  • 3 strúčiky cesnaku
  • petržlen

Produkty použité v tomto recepte

V tomto receptu jsme nepoužili žádný náš produkt.