Filé NOWACO s maslovými fazuľami a kapustou

30min

Príprava pokrmu

Jarnú cibuľku a cesnak nakrájame najemno, kapustu nakrájame na väčšie kusy. Zeleninu orestujeme na olivovom oleji cca 5 minút. Potom vlejeme vývar, nasypeme údenú papriku, múku a maslové fazule. Premiešame a varíme do zhustnutia omáčky. Filé z Aljašky orestujeme z každej strany 3 minúty a servírujeme spoločne s fazuľami.

suroviny

  • 2 porcie, 30 minút
  • 400 g Filé z Aljašky Nowaco
  • 600 g maslových fazule v náleve
  • 200 g kelu
  • 300 ml slepačieho vývaru
  • 10 g cesnaku
  • 20 g olivového oleja
  • 5 g údené papriky
  • 5 g múky
  • 50 g jarnej cibuľky
  • soľ, korenie

Produkty použité v tomto recepte

Filé NOWACO 400 g