Úvod Recepty Ryby Treska s bylinkovou posýpkou

Recepty

Treska s bylinkovou posýpkou

Postup prípravy

Tresku naporcujeme, opláchneme, osušíme a položíme na plech, vystlaný papierom na pečenie, potretý olivovým olejom. Z masla, strúhanky a byliniek pripravíme posýpku a pripravenú rybu ňou bohato posypeme. Pečieme vo vyhriatej rúre cca 10 -15 minút.

Ingrediencie

Tip: Kliknutím na ingredienciu si môžete zaškrtnúť čo nakúpiť.

 

  • Treska 400 g
  • maslo 100g
  • strúhanka preosiata 100g
  • bylinky podľa chuti (tymián, rozmarín, bazalka, koriander, petržlenová vňať, estragón) 15 g
  • soľ
  • čierne korenie citrónové
  • olivový olej 50 g
15 min. mierne pokročilý