Úvod Recepty Ryby Terina z rybieho filé s hráškom a pistáciami

Recepty

Terina z rybieho filé s hráškom a pistáciami

Postup prípravy

Rybie filé rozmrazíme a rozmixujeme na kašu. Pridáme 1 vaječný žĺtok, 2 bielka, kyslú smotanu a vyšľaháme. Pridáme nasekané pistácie, ochutíme soľou a korením. Polovicu pripravenej  hmoty vylejeme do formy (srnčí chrbát), ktorú sme si vystlali fóliou. Mrazený hrášok rozmixujeme na kašu a navrstvíme ho na rybaciu hmotu. Navrch vylejeme zvyšok rybacej hmoty. Formu zakryjeme fóliou a dôkladne uzatvoríme. Vložíme na plech, do ktorého sme pridali vodu. Terinu pečieme v rúre vo vodnom kúpeli pri teplote 175°C približne 50 minút.

Ingrediencie

Tip: Kliknutím na ingredienciu si môžete zaškrtnúť čo nakúpiť.

  • NOWACO Filé porcie 600 g
  • vaječné bielky 2
  • vajce 1 ks
  • kyslá smotana 150 g
  • pistácie vylúpané 75 g
  • mrazený hrášok 250 g
  • soľ, biele korenie
60 min. stredne pokročilý