Úvod Recepty Ryby Rybie filé v orechovej kôrke s krupotom

Recepty

Rybie filé v orechovej kôrke s krupotom

Postup prípravy

Filé zľahka osolíme a okoreníme. Vlašské orechy, pistácie a tekvicové jadierka osmažíme na panvici. Orechy posekáme a filé v nich obalíme. Ak by sa orechy nechceli na filé prilepiť, potrieme ho smotanou. Pečieme pri teplote 180°C, 6 - 8 minút.

Príloha: Olej rozohrejeme na panvici, pridáme na drobno nakrájanú cibuľu a restujeme do sklovita. Pridáme soľ, korenie. Prilejeme smotanu a biele víno a redukujeme. Pridáme vopred uvarené krúpy zľahka premiešame, zjemníme maslom a necháme prehriať.

Ingrediencie

Tip: Kliknutím na ingredienciu si môžete zaškrtnúť čo nakúpiť.

  • NOWACO Filé porcie 600 g
  • vlašské orechy 50 g
  • pistácie vylúpané nesolené 50 g
  • tekvicové jadierka 50 g
  • maslo 100 g
  • krúpy 200 g
  • cibuľa žltá 50 g 
  • smotana na šľahanie 100 g
  • biele víno suché 20 cl
  • soľ
  • korenie
30 min. stredne pokročilý