Úvod Recepty Ryby Rybie filé na masle s dusenou šošovicou, zeleninou a kurkumou

Recepty

Rybie filé na masle s dusenou šošovicou, zeleninou a kurkumou

Postup prípravy

Na rozohriatom oleji orestujeme na jemno nakrájanú cibuľu a cesnak. Mrvku a zeler nakrájame na drobné kocky a pridáme k cibuľovému základu. Prilejeme rybací vývar a restujeme. K zelenine pridáme šošovicu, ktorú sme si predtým predvarili. Zjemníme maslom. Osolíme, okoreníme a pridáme kurkumu.

Medzitým na panvici  rozpustíme maslo. Rybie filé osolíme, vložíme do rozohriateho masla a pomaly opekáme.

Hotové filé vyberieme. Do výpeku vložíme zelenú fazuľku a krátko ju podusíme.

Ingrediencie

Tip: Kliknutím na ingredienciu si môžete zaškrtnúť čo nakúpiť.

  • NOWACO Filé porcie 600 g
  • šošovica 350 g
  • rybací vývar 150 ml
  • mrkva 100 g
  • zeler 100 g
  • cibuľa 100 g
  • zelená fazuľka 100 g
  • cesnak 25 g
  • maslo 125 g
  • olej 50 ml
  • sójová omáčka 25 ml
  • petržlenová vňať 20 g
30 min. stredne pokročilý